Paasvakantie! We zijn allemaal heerlijk thuis. Zelfs Harold. De bakker heeft momenteel geen werk voor hem. Hij kan in mei tijdelijk terugkomen als hij elke nacht om half één wil beginnen. Via iemand uit onze kerkelijke gemeente horen we dat dit bedrijf voornamelijk met proefrijders en maandcontracten werkt. Vandáár dus dat er alleen maar collega’s rondreden die slechts enkele weken in dienst waren…
Dit nieuws is wel een domper, want het werk was geweldig. Maar zoals datzelfde gemeentelid ons schreef: ‘Der Herr sorgt für uns und für euch. Er gebe euch gute Entscheidungen und Zuversicht.’ Daar kunnen we het mee doen. Ondertussen zijn er thuis nog bergen werk te verzetten.
De kinderen genieten met volle teugen van de vrijheid. Maria, Frederik, Ezra en twee jongens uit de kerk vertrekken voor een dagje naar Italië en Slovenië. Matthias zit twaalf uur lang aan de Zmulner See – mét drie andere jongens en z’n hengels.  Samen genieten we van de mooie foto’s waarmee de kinderen ’s avonds thuiskomen.

IMG_6155

Óp naar Italië!

IMG_6156

IMG_6158

IMG_6159

IMG_6160

IMG_6169

Ondertussen aan de Zmulner See…

IMG_6170