Vriend Freek komt de kust weer een paar dagen onveilig maken. Dit keer laat hij z’n cliënten van het Leger des Heils thuis, maar echtgenote Trijntje is nu mee – dat maakt veel goed.
Vandaag beleven we een fantastische, zonovergoten dag in de Karawanken. We lopen naar de Klagenfurter Hütte. Frederik en Ezra gaan onderweg op berggeitenjacht. Even later kunnen ze het natuurlijk niet laten om een levensgevaarlijke wand te beklimmen. Gelukkig brengen ze het er zonder kleerscheuren van af.  Freek, die – wie had anders verwacht? – keurig op het paadje blijft, raakt echter gewond. Aan het einde van dag constateren we unaniem dat de tocht beslist liters bloed, zweet en tranen waard was. En voor herhaling vatbaar.

Karawanken1

Karawanken2

Karawanken3

Karawanken4

Karawanken5

Karawanken6

Karawanken7

Karawanken8

Karawanken9

Karawanken10

DSC_0654

Karawanken11

KarawankenSlot