Daar zit je dan wijdbeens en omgekeerd op de WC-pot. In je linkerhand een brandertje, in je rechter- een dot nat wc-papier om brandende schrootjes mee te blussen. Een fles 7-Up binnen handbereik en een Bommeltje op de stortbak.
Nee, niet alles zit ons mee. Wie geen cent te makken heeft, bestelt geen loodgieter om een bevroren leiding in de buitenmuur te ontdooien, maar gaat zelf op de pot zitten.
Met een Ollie B. Bommel-boek, een bakje kaasstengels en wat telefoontjes naar mensen die je al maanden geleden had willen bellen, is het gek genoeg nog vol te houden ook. Af en toe werpt een huisgenoot een medelijdende blik om de hoek. Ondertussen dient zich de vraag aan hoe lang het duurt voordat het ijs in de leiding gesmolten is en Jeannette haar wasmachien weer kan gebruiken, want er is in huis geen schone sok en vaatdoek meer te vinden. Rob en Wilchert van het Leger deden er vorige week zo’n zes uur over om de kraan weer te laten lopen. Harold zit daar inmiddels ook al aan, maar nog steeds geen druppel water uit de kraan…
Wordt vervolgd…

DSC_0151[1].JPG

DSC_0150[1].JPG