Hoe het feuilleton afloopt, vragen veel mensen. Ah, dat zouden we zelf ook weleens willen weten!

Zaterdag zijn we na nog een paar prachtige, zomerse dagen in Tirol veilig teruggekomen in Lieren, waar de boomgaard uitbundig bloesemt. Moederdag bracht mooie verrassingen, zoals een verrukkelijke reep Oostenrijkse chocola van Maria, een prachtig houten hart met “Mutter” en “Vater” erop – door Matthias zelf bedacht en zelf gemaakt – en een leuke tekening van Rachel met een geweldig gedicht over poetsen en kijkers, over emigreren en kalmeren…

En verder…? Als het goed is, levert de makelaar deze week een plan in bij de bank. Als het goed is, bezoekt de bankdirecteur deze week ons droomhuis. Als het goed is, krijgen onze kopers vandaag kijkers. En als het goed is, heeft er ook bij ons morgen een nieuwe bezichtiging plaats (want zolang je onder voorbehoud hebt verkocht gaat dat gewoon door.)

Wij werken en wachten.

DSC_0170

DSC_0166