Het zijn zomermaanden als in een boek. Zonovergoten ochtenden, zwoele avonden, krekels die tsjirpen in het donker onder een adembenemende sterrenhemel. Alle appartementen zitten vol gasten en er springen ook nog eens een stuk of vier logees rond. De vijfde springt helaas niet, maar strompelt vanwege een ontsteking in haar knie. Zo’n veertig grote en kleine mensen genieten van deze plek, de zon, het zwembad, de gezelligheid, de meren en de bergen. Met een tafel om te tafeltennissen, een trampoline om te springen, de Zmulnersee voor een frisse duik en kittens om te knuffelen, blijft er weinig te wensen over.

Duikplank

Groeten vanaf de Wörthersee…

 

 

 

 

 

 

 

Ossiachersee

…en vanaf de Ossiachersee.

IMG_7620

Avond aan de Zmulnersee.

IMG_7634

 

IMG_7639

 

Bbq vanavond.jpg

Samen eten in de tuin van Freudenhof.

Drie generaties.JPG

Willem...

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helma...

Jeugd in actie

Tijd voor een potje voetbal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de bergen

Tscheppaschlucht

In de Tscheppaschlucht.

Avond

Nieuwe vriendschappen.

Matthias met de baby'sKoos en KruimeltjeKoosjeKoos, Kruimeltje en Suzie