De eerste vijf appartementen naderen hun voltooiing. Steeds meer mensen laten weten graag te willen reserveren voor deze zomer. Dat kan door een mail te sturen naar info@freudenhof.nl. Omdat er aan de website nog volop gewerkt wordt, bieden we hier alvast een eerste impressie.

26316624[1]

Freudenhof
Freudenhof is een vakantieoord te midden van bergen en meren. Het ademt de authentieke sfeer van het landschap rondom met z’n oude boerderijen, burchten en kastelen, z’n rijke traditie, z’n rust en ruimte. Natuur en cultuur gaan hier hand in hand en dat beleef je ook op Freudenhof. Al decennialang komen grote en kleine vakantiegangers hier op adem. Balkons, terrassen en een uitgestrekte tuin bieden zowel volop speelgelegenheid als beschutte plekjes om rustig een boek te lezen. Vanuit je appartement loop je zo het bos in voor een mooie wandeling. Zwemmen kan in ons eigen zwembad én in de op loopafstand gelegen Zmulner See. Karinthiës hoofdstad Klagenfurt, de beroemde Wörthersee, Italië en Slovenië zijn per auto allemaal snel en gemakkelijk bereikbaar.
Appartementen
Al onze appartementen beschikken over een balkon, veranda of terras; toilet en douche en/of ligbad. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Ook handdoeken en keukendoeken hoeft u niet mee te brengen. De prijzen zijn bovendien inclusief toeristenbelasting en eindschoonmaak; geen extra kosten dus.

1. Stube Freudig
Grootte: 4-persoons
Aantal slaapkamers: twee, waarvan één met 2-persoons bed en één met twee 1-persoons bedden.
Omschrijving: knus verblijf met mooi uitzicht op de Saualpe. De met zorg ingerichte zitkamer beschikt over open keuken, eethoek en balkon. Badkamer met douche en toilet.
Prijs: € 495,00 per week

Freudig1-2

Freudig2-2

Freudig3-2

Freudig4-2

Freudig5-2

Freudig6-2

Freudig7-2

2. Stube Glücklich
Grootte: 7-persoons
Aantal slaapkamers: drie, waarvan één met 2-persoons bed, één met twee 1-persoons bedden; 1 met stapelbed en 1-persoons bed plús eigen douche en toilet.
Omschrijving: echt een appartement voor vakantie in authentiek Oostenrijkse sfeer: ‘Stube Glücklich’ is een zeer ruim en robuust 7-persoons appartement in boerenstijl. Het verblijf beschikt over een grote, gezellige zitkamer, badkamer met toilet en ligbad en drie slaapkamers waarvan één met eigen douche, toilet en keukenblok. Ook de knusse, compleet ingerichte keuken van ‘Stube Glücklich’ ademt nostalgie.
Prijs: € 795,00 per week

Frohlich1-2

Frohlich2-2

Frohlich3-2

3. Stube Fröhlich
Grootte: 6-persoons
Aantal slaapkamers: twee, waarvan één met twee 1-persoons bedden en één met twee stapelbedden,  gescheiden door een kamerscherm (in de woonkamer bevindt zich overigens een slaapbank).
Omschrijving: dit ruime appartement op de begane vloer grenst via drie deuren aan een  grote veranda met weids uitzicht.  Dankzij eenvoudige Edelweiss-details kom je zelfs binnen al vanzelf in de sfeer van de bergen. Gezellige, comfortabele zitkamer; twee slaapkamers; knusse keuken met prachtig uitzicht. Toilet en douche zijn gescheiden.
Prijs € 695,00 per week

4. Stube Gemütlich
Grootte: 4-persoons
Aantal slaapkamers: twee, waarvan één met 2-persoons bed en één met stapelbed
Omschrijving: Gezellig appartement met mooi uitzicht op de Saualpe. Eén slaapkamer met 2-persoonsbed; één met stapelbed. De sfeervolle zitkamer beschikt over open keuken, eethoek en balkon. Badkamer met douche en toilet.
Prijs: € 495,00 per week

Gemutlich2

5. Stube Friedlich
Grootte
: 5 á 6-persoons
Aantal slaapkamers: twee, waarvan één met twee 1-persoons bedden en één met stapelbed en 1-persoons bed (in de woonkamer bevindt zich overigens een slaapbank.)
Omschrijving: Een heerlijke plek met eigen balkon en adembenemend uitzicht. L-vormige zitkamer met open keuken, voorzien van oven.
Prijs: € 545,00 per week

Blog-2

Blog2-2