IMG_5739IMG_5730

Inderdaad, we hebben wat te vieren! Dat komt zo:

Maandagmorgen reizen Harold & Jeannette door de sneeuw naar Tirol voor de overdracht van de stacaravan. Onderweg gaat de telefoon: het bedrijf waarvoor Harold in januari een barre tocht maakte* wil hem opnieuw spreken… Het klinkt veelbelovend en maakt ons uitje extra feestelijk, al is het afscheid van de Blije Berggeit wel weemoedig. Wat hebben we hier veel heerlijke vakanties doorgebracht!
Terwijl wij voor het allerlaatst bij ‘Hannes’ in het campingrestaurant eten, zitten de kinderen en ‘de jongens’ thuis bij kampvuur en kaarslicht aan de hamburgers. De volgende dag keren we terug naar Karinthië en woensdagmorgen gaat Harold voor de tweede keer naar bakkerij Rogg ’n roll. Met een baan komt hij thuis. Vanaf maandag hoopt hij met een vrachtwagen vol brood door de Alpen te toeren!

Dat werd dus gourmetten, vanavond.

Zie blog 81: Levensgevaarlijke sollicitatie

IMG_5688

Glibberend naar Tirol…

Baan1.JPG

… dwars door de Alpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baan3

Käsespätzle op de camping en…

Baan4

… nog één keer Schnitzel van Hannes.