De Blije Berggeit – de Tiroler stacaravan die we na onze verhuizing op Marktplaats hebben geparkeerd – is verkocht. Harold gaat er nog een dagje naartoe met Frederik en Ezra. Ter plekke besluiten ze te blijven overnachten. Dat blijkt ook zonder tandenborstel en pyjama perfect te gaan. In Zmuln is het opeens héél stil. Vrijdagavond keren de drie avonturiers terug. Het werk wacht. Weer moet er volop geklust worden. En gekookt. Vandaag verwachten we drie extra gasten aan tafel, morgen zelfs zeven. Gelukkig zijn de jongens van alle markten thuis. Frederik doet gerust even boodschappen in Klagenfurt en Ezra draait zijn hand niet om voor een fantastische lasagneschotel. Ja, ‘de jongens’ vermaken zich wel. En ons…!

img_5585

img_5584

 

werk0

‘Wordt hier wel gewerkt?’

werk2-2

‘Bemoei je er niet mee, kleintje.’

werk1-2

‘Het gaat best!’

werk6-2

werk5

‘In vliegende vaart zelfs!’

werk7-2

‘De catering kan beter…’

werk3-2

werk8-2

Gerustgesteld?