Lieve mensen,

Precies een maand geleden verscheen ons huis op Funda. Inmiddels is het verkocht, zij het onder-voorbehoud-van-verkoop-eigen-woning. Als alles goed gaat, hopen wij in de loop van dit jaar naar Oostenrijk te verhuizen. Daar, in de schitterende Alpen, willen we DV (!) graag een iets groter gastenverblijf beginnen dan we nu hebben. Harold zal er op zoek gaan naar werk en het is de bedoeling dat Jeannette er blijft schrijven en vertalen voor Nederlandse uitgeverijen. Volgende week gaan we een huis bezichtigen dat onze belangstelling heeft. Het staat in Karinthië, een dunbevolkte streek met zonnige zomers en witte winters, hoge bergen en blauwe meren, gelegen in het zuiden van Oostenrijk, langs de Italiaanse en Sloveense grens. Voor wie het leuk vindt ons te volgen, hopen we op deze plek af en toe iets door te geven van onze belevenissen.

Hartelijke groet!
Harold, Jeannette, Maria, Matthias en Rachel

 

DSC_1158