Blog4

Vanmorgen in de tuin van Freudenhof – echt niet bewerkt!

De gastank is leeg en de spaarpot ook; de houtkachel nog altijd niet gerepareerd. Elektrische kacheltjes houden de woonkamer op temperatuur, in de rest van het huis is het ijzig. Buiten vriest het 10 graden. Onze bankdirecteur heeft een paar dagen vrij, en dus rijdt Harold nog steeds naar zijn werk in een huurauto.
Er is ook goed nieuws, zoals: De reserveringen voor Freudenhof stromen binnen, zodat het hoogseizoen 2018 al bijna volgeboekt zit. We worden omringd door hartelijke berichten en blijken van meeleven na het auto-ongeluk van vorige week. Rachel heeft er gelukkig niets aan overgehouden, Jeannette alleen een pijnlijke heup en dat wordt ook alweer minder. De elfde verjaardag van Rachel – één dag na de botsing – was een supergezellig feest, met lieve vriendinnen en klasgenootjes die haar enorm verwenden. Met z’n allen speelden we een cadeautjesspel. Er werd veel gelachen, lekker gegeten en na afloop nog een tijdje heerlijk gesleed.

 

Het pak sneeuw dat er al ligt, wordt volgens de verwachting de komende dagen aangevuld met zo’n 70 centimeter aan vlokken! En als we uit de ramen kijken, zien we aan alle kanten wondermooie taferelen.

Blog2

Blog