Freudenhutte6-klein

Of we soms ingesneeuwd zijn? wordt er van verschillende kanten gevraagd. Nou, nee hoor,  Zwarte Piet weet ons nog prima te bereiken…!
Vanuit het raam zien we weliswaar een dik pak sneeuw liggen op de bergen, maar het laagje dat rondom ons huis gevallen was, is alweer weg. De temperatuur heeft het vriespunt bereikt en wij genieten van deze stille winterperiode. ’s Avonds gaan de luiken dicht. De katjes spinnen, de kaarsen branden. Even geen avonturen nu. Overdag is er nog altijd veel te doen, maar nu is er vooral ook tijd voor elkaar en voor onze omgeving. Harold gaat een weekendje weg met de mannen van de kerk; Jeannette woont het Frauenfrühstück in de gemeente bij. Het appartementenhuis en zwembad zijn winterklaar gemaakt, de voorbereidingen voor de volgende renovatiefase van Freudenhof in gang gezet en momenteel richten we de gemeenschappelijke ruimte in. De open haard brandt er al heerlijk!