Verhitte discussies hier in de Freudenhütte: komt de kei of komt-ie niet? En als-ie komt, komt-ie dan langzaam of met een allesvernietigende vaart? Sporen van erosie tekenen zich zichtbaar af onder de levensgrote steen achter onze achtergevel, dat valt niet te ontkennen. Frederik vreest dan ook het ergste voor het prieel dat Ezra en hij aan het bouwen zijn. Ezra echter is ervan overtuigd dat áls de steen zakt, hij dat geleidelijk doet. Harold – u raadt het al – denkt uiteraard dat het ding rustig blijft zitten waar hij zit. Maaruhh… wat denkt u d’r eigenlijk van: komt-ie of komt-ie niet? Geef uw deskundige mening in de peiling die volgt.

Steen.jpg

De boosdoener van alle kanten bekeken: rechtsachter en -boven het in aanbouw zijnde prieel…

DSC_0488

steen2.jpg

…hier midden boven de muur waartegen het houthok moet komen…

Steen4

… en achter de achtergevel van ons huis…

Steen3

Sporen van erosie…