In de Trögerner Klamm.

Al is het nog geen mei, het is toch echt meivakantie in Nederland. En dat vieren we op Freudenhof. Vanaf 22 april -de sneeuw ligt nog laag op de bergen rondom- raakt appartement na appartement bewoond. Tuinstoelen en tennistafel komen tevoorschijn. Badmintonrackets meppen weer shuttletjes over en weer en als de avond valt, knettert het kampvuur. Matthias treft zichzelf daar tot zijn eigen verbijstering omringd door een club kleuters, die hij voorleest uit Betje Big. En als de emigrant niet weet wat een overgooier is, geeft dat niks, want dat kunnen de kleine Nederlanders hem best uitleggen. Het heet meivakantie, maar het is nog voor een deel april en het weer doet wat het wil. Snowboots en zonnebrandcreme, paraplu’s en korte mouwen – ze zijn allemaal nodig. Of de zon nu straalt of niet, de gasten doen dat wel. En wij niet minder. Bijvoorbeeld als er overdag via de app weer een leuke foto binnenkomt van vakantiegangers onderweg. Lieve families, dank voor jullie gezelligheid, dank voor deze prachtige beelden. En tot ziens!

Bij de Klagenfurter Hütte
Abenteuer Wasserweg vlak bij Freudenhof.
Goldeck
Klagenfurt
Karawanken
Slovenië ligt ook om de hoek, he.
Gastjes op de (Mölltaler) Gletscher