De laatste maand van het lastige coronajaar 2020 blijft lekker wit. Elke morgen zien we sporen van reeënhoefjes rondom het huis. Zodra wij naar buiten stappen, vluchten de dieren het bos in, waar nu weinig meer te halen valt. Swiebertje, de zwerfpoes, zit na maandenlange afwezigheid weer in de vensterbank. Jeannette graaft haar auto uit en probeert op weg te gaan, maar komt niet ver. Harold haalt tot nu toe zijn werk nog wel. “Papa remt niet!” is de verklaring van de kinderen. Daar lijkt wat in te zitten, want bij het minste of geringste beetje remmen schuift de wagen alle kanten op. Nee, praktisch is de witte wereld niet altijd, prachtig wel. We genieten ervan en laten alle volgers via deze foto’s en dit filmpje graag meegenieten. Verder voor iedereen van harte EINEN GUTEN RUTSCH INS NEUE JAHR!